SNESDroid

SNESDroid 1.4.2

Super Nintendo spelletjes spelen op je Android

VOOR

  • Speel alle klassiekers
  • Emuleert uitstekend

TEGEN

  • Geluid hapert soms
  • Vindt geen roms voor je

Uitmuntend
8

Met het gratis SNESDroid speel je SNES-roms af op je Android telefoon. In andere woorden, je speelt Super Nintendo spelletjes op je mobieltje!

De gouden tijden van 16-bit computerspelletjes herleven met deze Super Nintendo emulator voor Android. Voortaan speel je Super Mario Kart, Final Fantasy II en Super Metroid onderweg in de trein, op het toilet of waar je maar wilt eigenlijk. Om de spelletjes werkend te krijgen dien je de telefoon aan te sluiten op je pc. Daarna verplaats je de ROM-bestanden naar de SNESDroid-map. Open vervolgens het programma en kies voor 'Load ROM'. In het menu kies je het spelletje en SNESDroid laadt het direct.

De graphics zijn uitstekend, ofwel net zo goed als op een Super Nintendo. De besturing is echter wel wat lastiger, omdat alle knoppen op je scherm staan. Vooral het toepassen van combinaties met de schouderknoppen is zo erg uitdagend. Af en toe hapert ook het geluid in een spelletje maar veelal lost het opnieuw opstarten dit probleem op. Heb je overigens geen zin om buiten de app naar de ROM's te zoeken, probeer dan eens SNesoid uit.

SNESDroid is een uitstekende emulator voor Super Nintendo spellen. Je speelt alle klassiekers direct vanaf je Android telefoon.

Meeste downloads Arcade games voor Android

Meer
SNESDroid

Download

SNESDroid 1.4.2

Beoordelingen about SNESDroid